Brouwerij d'n Aalscholver
2 juli 2021 Smaaktheater 13

2 juli 2021 Smaaktheater 13

Op 2 juli heeft onze Aalscholver wit staat te schitteren als nooit tevoren en wat zijn we daar ontzettend trots op. Het zal niet onopgemerkt zijn gebleven dat wij zeer te spreken zijn over onze Aalscholver wit, die na diverse aanpassingen in het recept echt af is. Aan dit recept gaan we niet meer sleutelen en hebben zelfs grootse plannen om het te gebruiken voor onze eerste grote batch die we willen brouwen voor het grote publiek.

Na ons optreden in twee afleveringen van de Bier & Liefde podcast is onze witte ook onder de aandacht gekomen van Smaaktheater 13 en zijn we gevraagd om het dan maar eens te laten proeven. Al snel was daar de vraag of we in de eerst volgende editie onze witte in het programma konden brengen en zo geschiede. Onder de naam: “Met de zomer fles op tafel” organiseert Smaaktheater 13 (onderdeel van het Parktheater in Eindhoven), hele leuke en lekkere avonden met de lekkerste bieren en gerechten. En tsja… daar mag Brouwerij d’n Aalscholver niet bij ontbreken en dus, op 2 juli, zaten daar 2 knapen met hun wederhelft te stralen, maar ook in spanning op wat zou gaan komen. In spanning omdat we natuurlijk benieuwd waren wat de gasten van ons bier zouden vinden, maar zeker ook voor het woordje wat we voorafgaand mochten opvoeren over onszelf en d’n Witte. Maar ja als je ergens trots op bent is het niet al te moeilijk om daar vol passie iets over te vertellen. Bij elk bier wordt een gerechtje bedacht en onze Witte werd gekoppeld aan een heerlijke frisse makreelsalade met citroenmayonaise en granaatappel, een heerlijke combi die we zelf nooit hadden kunnen bedenken.

Na afloop werden we door diverse gasten aangesproken en hebben we hele leuke gesprekken gevoerd en leuke contacten opgedaan.

Wat ons betreft een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar! Hieronder wat foto’s van deze avond.

Print Friendly, PDF & Email
Translate »