Brouwerij d'n Aalscholver
Social Media

Social Media

Wat is er irritanter dan die ene oom, vriend of collega die niet uitgepraat raakt over zijn hobby? Je komt er bijna niet van af en wanneer je eindelijk denkt dat het verhaal ten einde is blijk je net de inleiding gehad te hebben.

Omdat wij waarschijnlijk niet anders zijn en zeker niemand tot last willen zijn hebben we deze site opgezet, maar daarnaast ook wat sociale media aangeboord. Hieronder een opsomming waar Brouwerij d’n Aalscholver ook actief is. Wellicht komt hier in de toekomst nog wat bij maar voor nu vinden we dit even voldoende.

Untappd

Untappd is verreweg dé bierapp bij uitstek. Deze app geeft je de mogelijkheid om je geproefde biertjes te ‘raten’ ofwel te beoordelen. Compleet met een afbeelding en eventueel bijgevoegde uitleg hoe je waardering tot stand is gekomen.
Ook brouwerij d’n Aalscholver is actief Untappd en heeft een eigen pagina waarin je de bieren kunt vinden en kunt inchecken. Voor de brouwers is het natuurlijk enorm leuk om te zien hoe jullie het bier hebben ervaren. Download de Untappd-app voor IOS of Android in de stores.
Untappd pagina Brouwerij d’n Aalscholver

Forum HobbyBrouwen

Hobbybrouwen.nl voor alle Nederlandstalige bierbrouwers

Al vanaf de start van ons avontuur in de brouwwereld hebben we ontzettend veel gehad aan het internetforum van Jacques Bertens.
Het zeer actieve forum is uitermate geschikt om informatie te vinden over het brouwen, de materialen, de problemen waar je tegenaan kunt lopen en noem maar op… Ben je van plan om zelf ook te gaan brouwen of wil je iets meer weten over het brouwen van bier? Neem dan zeker hier even een kijkje!

www.hobbybrouwen.nl

Facebook

Facebook Logo | Evolutie Geschiedenis en Betekenis

Omdat er diverse mensen geinteresseerd waren wat die twee snuiters nou precies aan het doen waren, hebben we een Facebookpagina aan-gemaakt en zijn daar heel sporadisch wat berichten op gaan plaatsen. Inmiddels staat er het een en ander en willen we hier zeker mee door gaan maar zal deze site straks de meeste info gaan leveren.

De pagina van Brouwerij d’n Aalscholver vind je door op de volgende link te klikken of op de button die je onder elke pagina op deze site vindt:
Facebook pagina van Brouwerij d’n Aalscholver

Instagram

Afbeeldingsresultaat voor instagram

Totaal onbekend met Instagram begin februari 2021 toch maar eens een accountje aangemaakt voor de brouwerij en al heel snel vele leuke contacten gemaakt. We hebben inmiddels al heel wat volgers en zullen hen via ons kanaal op Instagram ook op de hoogte gaan houden van het wel en wee van Brouwerij d’n Aalscholver.

De Instagrampagina van Brouwerij d’n Aalscholver vind je door op de volgende link te klikken of op de button die je onder elke pagina op deze site vindt: Instagram pagina van Brouwerij d’n Aalscholver

YouTube

Pin on Best of Logo Effects | Logos VFX

Een filmpje maken tijdens het brouwen en deze snel even laten zien. Dat lukt natuurlijk het snelste met YouTube. Onder elke pagina op deze site vind je een directe knop naar ons YouTube kanaal.
YouTube kanaal van Brouwerij d’n Aalscholver

Print Friendly, PDF & Email
Translate »